Свет и освещение - Серов, Николай Викторович (АРТПРОСТІР, 2015)
татья посвящена актуальным проблемам природы света и освещения в искусстве. Используется философский, культурологический и искусствоведческий инструментарий ана-лиза художественных произведений. Ключевые слова:свет, освещение, цвет, художественное произведение. Сєров М.В. Світло та освітлення Стаття присвячена актуальним проблемам природи світла та освітлення в мистецтві. Використовується філософський, культурологічний та мистецтвознавчий інструментарій аналізу мистецьких творів. Ключові слова:світло, освітлення, колір, мистецький твір. Serov N. Light and lighting The article is dedicated to the actual problems of light origin and lighting in fine arts. It is used philosophical, culturological means and art criticism for the analysis of art works. Key words:light, lighting, colour, art work.