Мистецтво як складова частина культури Поділля кінця ХІХ — початку ХХ ст. - Шульц, Ніна Анатоліївна (АРТПРОСТІР, 2015)
Стаття присвячена мистецтвознавчому аналізу культурно-мистецького життя на Поділлі другої половини ХІХ — початку ХХ ст. Ключові слова:мистецтво, товариство, освіта, художник, педагог. Шульц Н.А. Искусство как составляющая часть культуры Подолья конца XIX — начала ХХ в. Статья посвящена искусствоведческому анализу культурно-творческой жизни на Подолье во второй половине XIX — начале ХХ в. Ключевые слова: искусство, общество, образование, художник, педагог. Shults N. Art as the main part of Podillia culture at the end of XIX — beginning of XX century Тhe article is dedicated to the art as the part of cultural artistic activity in Podillia at the end of XIX— beginning of XX century. Key words:аrt, сommunity, еducation, painter, teacher.