Barbalat Стародавня техніка гарячої емалі. Емаль у якості дорогоцінних вставок в ювелірних виробах - Барбалат , Олександра (АРТПРОСТІР, 2020)
У статті розкрито основні принципи формування форми та змісту, а також, технічні засоби розкриття теми в процесі виготовлення творів мистецтва в техніці гарячої емалі. На основі робіт автора наведено приклади застосування техніки художньої гарячої емалі у якості дорогоцінних вставок в ювелірних виробах.