Інтерпретація мотивів українського народного мистецтва у творчості сучасної художниці Тетяни Русецької - Стрельцова, Світлана (АРТПРОСТІР, 2020)
У статті розглянуто специфіку художньої мови сучасної художниці Тетяни Русецької. Проаналізовано звернення до мотивів українського традиційного народного і декоративно-ужиткового мистецтва. Ключові слова: Тетяна Русецька, Україна, ХХ століття, звернення до мотивів народного мистецтва.