Простір, форма, функція в художніх пошуках грузинської кераміки останніх років - Ізорія, Майя (АРТПРОСТІР, 2020)
Кераміка завдяки своїм матеріалам, створенню форми та здатності до перетворення в космос включає всі тенденції сучасного мистецтва. Його експозиція та типи пам’яток порівняно з іншими областями синтезують і стають ефективними в соціальному просторі. У тенденціях недавнього мистецтва роль кераміки визначається основними навичками, які були встановлені світськими та священними полями. При співіснуванні цих функціонально різних полів прикладна естетика була зроблена з матеріалу кераміки та носієм найважливіших елементів у незначних пластичних зразках. Ключові слова: грузинська кераміка, мистецтво, мистецькі пошуки, простір, пластик.