Особливості художньої експозиції дитячих творчих робіт у дизайні інтер’єру спеціалізованих закладів для дітей - Коваль-Цепова, Анна Володимирівна (АРТПРОСТІР, 2020)
У статті розглядаються особливості експозиції дитячих творчих робіт в інтер’єрах спеціалізованих закладів для дітей, які потребують соціальної реабілітації. Важливим аспектом реабілітації є формування виставкової експозиції з урахуванням композиційної цілісності архітектурного простору. Аналізується вплив виставкової діяльності на психічний розвиток дітей, які там проживають. Ключові слова: виставкова діяльність, експозиція, дитячі творчі роботи, архітектурний простір, композиційна цілісність.