Знакові системи в дизайні у контексті інноваційних методів навчання - Поліщук, Алла (АРТПРОСТІР, 2020)
У статті розглядаються знакові системи в дизайні у контексті інноваційних методів, які використовуються у системі сучасного освітнього процесу. Визначаються характерні особливості засобів знакових систем, форм і методів інноваційного навчання, розкривається специфіка їх використання. Ключові слова: знакові системи, символи, візуальна комунікація, метод інтеграційного навчання, метод проекту