Мистецтво як складова частина культури Поділля кінця ХІХ — початку ХХ ст. - Шульц, Ніна Анатоліївна (АРТПРОСТІР, 2015)
Стаття присвячена мистецтвознавчому аналізу культурно-мистецького життя на Поділлі другої половини ХІХ — початку ХХ ст.Ключові слова:мистецтво, товариство, освіта, художник, педагог.Шульц Н.А.Искусство как составляющая часть культуры Подолья конца XIX — начала ХХ в.Статья посвящена искусствоведческому анализу культурно-творческой жизни на Подолье во второй половине XIX — начале ХХ в.Ключевые слова: искусство, общество, образование, художник, педагог.Shults N.Art as the main part of Podillia culture at the end of XIX — beginning of XX centuryТhe article is dedicated to the art as the part of cultural artistic activity in Podillia at the end of XIX— beginning of XX century.Key words:аrt, сommunity, еducation, painter, teacher.