Академічний рисунок у Харківському художньо-промисловому інституті - Пухарєв, Вікентій Вікторович (АРТПРОСТІР, 2015)
У статті висвітлено еволюційні зміни художніх принципів академічного рисунка в умовах ста-новлення дизайнерської освіти у Харкові.Ключові слова: академічний рисунок, дизайнерська освіта, харківська художня школа.Пухарев В.В.Академический рисунок в Харьковском художественно-промышленном институтеВ статье освещены эволюционные изменения художественных принципов академического рисунка в условиях становления дизайнерского образования в Харькове.Ключевые слова:академический рисунок, дизайнерское образование, харьковская художествен-ная школа.Pukharev V. Academic drawing at Kharkіv Art-Industrial InstituteThe article highlights the evolutionary changes of artistic principles of academic drawing in the condition of design education development in Kharkiv.Key words: academic drawing, design education, Kharkiv Art School.