КАЛІГРАФІЯ – ПРЕКРАСНА ГІЛКА НА ДЕРЕВІ ШРИФТІВ - Задніпряний , Геннадій (АРТПРОСТІР, 2020)
Статтю присвячено аналізу розвитку та сучасному стану каліграфії, скоропису. Pозглянуто проблеми вивчення каліграфії в школі.