76-річчя трагедії Бабиного Яру — культурологічний аспект - Bratus, Ivan; Цьомик, Марія (АРТПРОСТІР, 2020)
У статті розглянуто деякі аспекти минулого і сьогодення в складних процесах художньогоосмислення трагедії Бабиного Яру. Досліджено роль і місце художника у створенні справжньоїісторичної пам’яті.