Висвітлення сучасних проблем культурно-мистецького життя Києво-Печерської лаври - Криволапов , Михайло; Криволапов, Богдан (АРТПРОСТІР, 2020)
У статті висвітлено роль Києво-Печерської лаври в просвітницькій та релігійній діяльності, у вихованні багатьох поколінь діячів культури та мистецтва. Порушено важливі проблеми стану сучасної української культури, мистецтва і науки.