Підготовка художників чи ремісників? - Франц, Малгожата (АРТПРОСТІР, 2020)
У статті проаналізовано ситуацію в польській мистецькій освіті після 1990 року. Зазначено, що вищу художню освіту в Польщі можна було отримати в вісімнадцяти університетахі п’яти філіях в одинадцяти містах Польщі. Розглянуто складну ситуацію вищої мистецькоїосвіти, зокрема в галузі прикладного мистецтва.