Простір, форма, функція в художніх пошуках грузинської кераміки останніх років - Ізорія, Майя (АРТПРОСТІР, 2020)
Кераміка завдяки своїм матеріалам, створенню форми та здатності до перетворенняв космос включає всі тенденції сучасного мистецтва. Його експозиція та типи пам’яток порівняно з іншими областями синтезують і стають ефективними в соціальному просторі.У тенденціях недавнього мистецтва роль кераміки визначається основними навичками, якібули встановлені світськими та священними полями. При співіснуванні цих функціональнорізних полів прикладна естетика була зроблена з матеріалу кераміки та носієм найважливіших елементів у незначних пластичних зразках.Ключові слова: грузинська кераміка, мистецтво, мистецькі пошуки, простір, пластик.