Особливості художньої експозиції дитячих творчих робіт у дизайні інтер’єру спеціалізованих закладів для дітей - Коваль-Цепова, Анна Володимирівна (АРТПРОСТІР, 2020)
У статті розглядаються особливості експозиції дитячих творчих робіт в інтер’єрах спеціалізованих закладів для дітей, які потребують соціальної реабілітації. Важливим аспектомреабілітації є формування виставкової експозиції з урахуванням композиційної цілісностіархітектурного простору. Аналізується вплив виставкової діяльності на психічний розвиток дітей, які там проживають.Ключові слова: виставкова діяльність, експозиція, дитячі творчі роботи, архітектурнийпростір, композиційна цілісність.